Nicole

90-luvun loppupuoliskolla Seinäjoella perustettu raskasmetalliyhtye Nicole julkaisi kuudennen ”Hävityksen huoneet” -nimisen albuminsa 27.9.2013.

Heinäkuussa 2013 julkaistu kolmen biisin ”Horros”-single antoi esimakua tulevasta. Tiukkaakin tiukemman levy- ja livebändin maineessa olevan yhtyeen uutta tuotosta kehuttiin mm. Kaaoszinessä seuraavasti: ”Näiden kolmen kappaleen jälkeen uskon kyllä yhtyeen venyttävän ulosantiaan edellistä enemmän ja jään odottamaan yhtä vuoden parhaimmista levyistä. Olisi suoranainen ihme, jos loput kappaleet voisivat jotenkin loppupellillisen pilata.”Myös Imperiumin Mape Ollilla äityi kehumaan nelikon uutta materiaalia: ”Kuten vanha mainos totesi, Pohjanmaalla hyvät asiat pysyy ja paranoo, eikä laatu Horroksen perusteella juuri heilahtele Nicolessakaan.”

”Hävityksen huoneet on helposti synkin Nicole albumi. Kappaleet kertovat karua tarinaa meistä ihmisistä ja tämän hetken yhteiskunnasta. Sanoituksissa käsitellään myös yhteistä ystäväämme kuolemaa ja sen aiheuttama suru välittyy aivan varmasti myös kuuntelijalle saakka”, yhtyeen kitaristi Olli Ketola kuvailee tulevaa täyspitkää.

Levytyskiireistä huolimatta yhtye on ehti tekemään mm. vuoden 2013 huhtikuussa minirundin Meshuggahin kanssa sekä heittämään keikat niin Provinssirockissa kuin Nummirockissakin.

Tour