RantaBlues

27/07/2024
Ikaalinen Spa & Resortin alue: Talo Rannalla , Ikaalinen
Buy TicketsFacebook Event

Sininen kesälauantai Ikaalisten kartanomiljöössä kylpylän läheisyydessä
Heinäkuun lopun RantaBluesia tähdittävät Erja Lyytinen, Heikki Silvennoinen Band ja Honey B & The T-Bones.

Ikaalinen saa ensi kesänä oman bluestapahtuman, kun historian ensimmäinen RantaBlues soi Spa & Resortin alueella Kyrösjärven kauniissa rantamaisemassa lauantaina 27. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana toimii kylpylän läheisyydessä sijaitseva upea historiallinen kartanomiljöö Talo Rannalla, historialliselta nimeltään Villa Wegelius, joka tunnettiin aiemmin myös "Titi-nallen talona”.

Yksipäiväisen festivaalin esiintyjät ovat suomalaista huippuluokkaa. Diamonds on the Road -livealbumin huomenna perjantaina julkaiseva Erja Lyytinen kasvattanut suosiotaan jo 20 vuotta, vuonna 2024 70 vuotta täyttävä Heikki Silvennoinen on suomalainen supertähti niin kitaran varressa kuin muussakin taiteessaan ja Honey B & The T-Bones on laajentanut kotimaisen bluesin maisemaa viidettä vuosikymmentä.

– RantaBluesin pääohjelma koostuu kansainvälisellä tasolla olevista kovista kotimaisista bändeistä. Emme halua olla liian vaikeita, vaan tavoite on saada aikaiseksi juureva, hyväntuulinen lauantaifestari, jossa kesälomalaisen on helppo nauttia laadukkaasta, oikeasta musiikista, RantaBluesin promoottori Rowan Rafferty Nem Agencystä pohtii.

Suomalaisten juurimusiikin supertähtien lisäksi RantaBlues tarjoaa kaksi herkullista maustetta: Jarkko Helin & Crawfish Kings menee tanssijalan alle cajun- ja zydeco-rytmeillään ja Hämeenkyrössä varttunut, tamperelaistunut muusikko Holmala tuo Ikaalisiin poprockia aidoimmillaan.      

RantaBluesin hotelli- ja lippupaketit ovat ostettavissa suoraan Ikaalinen Spa & Resortista. RantaBlues - vain 50 kilometriä Tampereelta keskellä kauneinta Sata-Hämettä. 


RantaBlues
lauantai 27.7.2024
Ikaalinen Spa & Resortin alue: Talo Rannalla

ERJA LYYTINEN
HEIKKI SILVENNOINEN BAND
HONEY B & THE T-BONES
JARKKO HELIN & CRAWFISH KINGS
HOLMALA

liput alk. 45,50 e (Lippu.fi) / 55 e portilta, mikäli jää
Ikaalinen Spa & Resort -hotellipaketit ostettavissa tästä!

Social Media

Facebook