The Ukulele Orchestra of Great Britain

10-12/12/2024
Savoy-teatteri / G Livelab / Turun konserttitalo, Helsinki / Tampere / Turku

Ukelele-herkkua joulukuussa Helsingissä, Tampereella ja Turussa!

Rockin ja viihdemusiikin klassikoita ainutlaatuisiksi ukuleleversioiksi muuttava The Ukulele Orchestra of Great Britain kiertää joulukuussa Suomea. Soitannollista suvereniteettiä ja kuivakkaa brittihuumoria on tarjolla keskiviikkona 10. joulukuuta Helsingin Savoy-teatterissa ja seuraavina iltoina Tampereen G Livelabissa ja Turun Konserttitalossa.

Viimeksi vuonna 2019 Suomessa konsertoinut The Ukulele Orchestra of Great Britain on tottunut myymään loppuun konserttisaleja meillä ja muualla. Muun muassa Tampere-talo, Savoy-teatteri, Turun Konserttitalo sekä Royal Albert Hall (Lontoo, UK), Carnegie Hall (New York, USA), Sydney Opera House (Sydney, Australia) ovat täyttyneet ääriään myöten, kun ukulelemusiikin pää-äänenkannattaja on tuonut viihdyttävän, monipuolisen ja taitavan shownsa kaupunkiin.

Luvassa on ainakin ABBAa, ZZ Topia, Tchaikovskya, Nirvanaa, Lady Gagaa ja spagetti-westernien tunnelmaa sekä välispiikkijä, joita kuunnellessa on hankala pitää naamaa peruslukemilla. The Ukulele Orchestra of Great Britain on täydellinen viihdepaketti mielen kaikille tasoille.  

 

TI 10.12.2024 HELSINKI, Savoy-teatteri

Liput alk. 48,50 € Osta tästä

KE 11.12.2024 TAMPERE, G Livelab

Liput alk. 56,50 € Osta tästä

TO 12.12.2024 TURKU, Turun Konserttitalo,

Liput alk. 48,50 € Osta tästä

 

www.ukuleleorchestra.com

www.savoyteatteri.fi 

https://glivelab.fi/tampere

https://tfo.fi/fi/konserttitalo

www.nem.fi